Bij een fotoshoot ontvang jij:

Voorafgaand aan de fotoshoot:

 • Voor het boeken van en fotoshoot kan jij vrijblijvend contact met mij opnemen; bij voorkeur via het contactformulier op deze website of door een e-mail te sturen naar m.pama.luiten@gmail.com . Wij bespreken samen jouw wensen en eventuele vragen. Ik geef ook graag de nodige tips. Hierna ontvang jij per e-mail een offerte met een samenvatting van de afspraken, prijs, een document met kledingtips, mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden en een factuur voor 50% aanbetaling. De fotoshoot staat voor jou gereserveerd en geboekt als jij mij een e-mail terug stuurt dat je akkoord bent met de offerte en de aanbetaling hebt voldaan.
 • Ik fotografeer graag in de buiten in de natuur (zoals zandverstuiving, heide, bos, park, bij water) of in de binnenstad. Ik denk graag mee en geef graag tips over geschikte locaties in de regio. Ook kan ik bij jou thuis komen voor een fotoshoot. Mijn werkgebied omvat circa omgeving Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken, Soest, Barneveld, Putten, Bunschoten-Spakenburg. De reiskosten binnen dit gebied zijn inbegrepen in de prijs. Daarnaast heb ik ook een daglicht fotostudio te Nijkerkerveen geschikt voor portretfotografie (volwassene, tiener, kind) en zwangerschapsfotografie.

Tijdens de fotoshoot:

 • Ik neem rustig de tijd voor de fotoshoot. Door middel van kleine opdrachtjes en vragen probeer ik jou/jullie zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Het is vaak een mix van spontane en wat meer geposeerde foto’s. Ik vind het belangrijk jou/jullie op je gemak te stellen en er voor te zorgen dat de fotoshoot zelf ook een plezierige ervaring is.
 • De genoemde tijd van de fotoshoot is inclusief het wandelen naar verschillende geschikte fotografie plekjes.

Na de fotoshoot:

 • Direct na de fotoshoot ontvang jij een tweede factuur voor het resterende bedrag (50 %).
 • Ik maak een selectie van de beste foto’s en deze worden professioneel en in mijn stijl nabewerkt.
 • Ik maak voor jou een persoonlijke online fotogalerij, waar jij jouw favoriete foto’s uit kunt kiezen. De link van deze galerij ontvang jij uiterlijk 14 werkdagen na de fotoshoot.
 • Ik lever de door jouw gekozen foto’s door middel van een We Transfer, nadat de nota door jou is betaald en door mij is ontvangen.
 • De door jou gekozen foto’s ontvang jij als digitaal bestand in hoge resolutie, zonder mijn logo watermerk, in kleur en in zwart-wit. Deze fotobestanden zijn geschikt voor afdrukken.
 • Daarnaast ontvang jij de gekozen foto’s in lage resolutie, met mijn logo watermerk. Deze fotobestanden zijn geschikt voor gebruik op social media.
 • Bij de levering van de gekozen foto’s geef ik ook graag advies over kwaliteit afdrukken en andere fotoverwerkingen.
Goed om te weten:
 • Boek jij een fotoshoot bij Mayra Fotografie, dan ga jij automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring. Zie hiervoor de 2 downloads onder aan deze informatiepagina. Lees deze voor het akkoord gaan met de offerte goed door. Het auteursrecht van de foto’s ligt ten alle tijde bij de fotografe van Mayra Fotografie. De fotobestanden van Mayra Fotografie mogen door jou niet verder worden nabewerkt, aangepast of uitgesneden. De fotobestanden van Mayra Fotografie mogen door jou alleen op social media of elders op internet worden geplaatst met vermelding van Mayra Fotografie. Het is jou niet toegestaan de foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder mijn toestemming. De foto’s kunnen door Mayra Fotografie gebruikt worden voor promotiedoeleinden (website, Facebook, Instagram, LinkedIn, Google bedrijfspagina); wil je dit niet, geef dit dan tijdig aan mij door.
Prijzen

FOTOSHOOTS BUITEN EN OP LOCATIE:

PORTRET  ~ GEZIN ~ LOVESHOOT ~ ZWANGERSCHAP ~ NEWBORN LIFESTYLE ~ OUDER & KIND ~ VRIENDEN/ VRIENDINNEN Prijs:
Portret fotoshoot. Geschikt voor 1 volwassene, 1 tiener of 1 kind.

Duur circa 40 minuten. Inclusief 10 digitale foto’s in hoge resolutie, naar keuze uit online fotogalerij.

€190
Fotoshoot van 2 personen. Geschikt voor koppel, zwanger stel, vrienden/ vriendinnen of ouder & kind.

Duur circa 50 minuten. Inclusief 20 digitale foto’s in hoge resolutie, naar keuze uit online fotogalerij.

€245
Fotoshoot van 3 of 4  personen. Geschikt voor gezin, newborn lifestyle of vrienden/ vriendinnen.

Duur circa 60 minuten. Inclusief 25 digitale foto’s in hoge resolutie, naar keuze uit online fotogalerij.

€265
Fotoshoot van 5 of 6 personen. Bijvoorbeeld voor gezin, newborn lifestyle, familie, vrienden.

Duur circa 90 minuten. Inclusief 30 digitale foto’s in hoge resolutie, naar keuze uit online fotogalerij.

(Een fotoshoot met meer dan 6 personen… helaas, dan ben ik niet de fotograaf die jij zoekt.)

€295

FOTOSHOOTS IN DAGLICHT FOTOSTUDIO TE NIJKERKERVEEN:

Meer weten over mijn fotografie in de daglicht fotostudio? Lees mijn blog ‘Natuurlijk licht portret in daglicht fotostudio‘!

PORTRETFOTOGRAFIE & ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE Prijs:
1 Persoon (volwassen of kind)

1 Achtergrondkleur (antraciet gemêleerd of beige/camel gemêleerd of zwart)

Duur circa 20 minuten.

Inclusief 2 digitale fotobestanden, zorgvuldig nabewerkt, in hoge en lage resolutie, kleur en zwart-wit, naar keuze uit online fotogalerij.

€85
2 Personen (volwassen of kind). Foto’s apart en samen.

1 Achtergrondkleur (antraciet gemêleerd of beige/ camel gemêleerd of zwart)

Duur circa 40 minuten.

Inclusief 4 digitale fotobestanden, zorgvuldig nabewerkt, in hoge en lage resolutie, kleur en zwart-wit, naar keuze uit online fotogalerij.

€ 160
Zakelijke fotografie:

Op al mijn foto’s is auteursrecht van toepassing. Wil je mijn foto’s zakelijk gebruiken en zonder vermelding ‘Mayra Fotografie’, dan betaal je hiervoor een zakelijke licentie vergoeding. Daarom liggen de prijzen van een zakelijke fotoshoot iets hoger dan een fotoshoot voor privé gebruik.

 • Zakelijke portret fotoshoot

Ik maak graag een serie portretfoto’s van jou! Samen bespreken wij wat jij wilt uitstralen op de foto’s. Ook geef ik je graag kleding/ kleur tips. Foto’s kunnen gemaakt worden in mijn daglicht fotostudio, buiten in de natuur, op locatie of een combinatie hiervan.

Voor meer informatie en prijzen van een zakelijke portret fotoshoot, klik op deze link: Zakelijke portret fotoshoot

 • Ondernemer beeldbank

Ondernemer beeldbank; wat is dat en waarom is het nodig? Jij bent het gezicht van jouw bedrijf; klanten willen jou en jouw bedrijf graag zien. Laat mij jou en jouw bedrijf fotograferen! Denk hierbij aan: een professioneel zakelijk portret, beelden van jouw bezigheden en/of jouw producten en sfeerimpressies. Deze content foto’s vormen samen jouw beeldbank. Jij kan deze foto’s gebruiken voor jouw website, social media en drukwerk. Hiermee laat jij klanten en geïnteresseerden zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat! Bedrijfsfotografie is een breed begrip en bovendien hou ik graag rekening met jouw wensen. Graag hoor ik eerst meer over jou, jouw bedrijf en huisstijl in een persoonlijk of telefonisch gesprek. Ik maak daarna graag voor jou een offerte op maat!

Andere wensen?

Heb je andere wensen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Cadeaubon

Bestel een Mayra Fotografie cadeaubon via het contactformulier op deze website! Leuk om te geven en te krijgen!

De cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte datum en te gebruiken voor alle fotoshoots omschreven op deze website. Het is mogelijk een Mayra Fotografie cadeaubon te kopen vanaf € 25. Op de cadeaubon kan ik een bedrag noteren òf de soort fotoshoot en het aantal foto’s omschrijven. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten. Zie mijn algemene voorwaarden onderaan deze informatiepagina voor alle spelregels van de Mayra Fotografie cadeaubon.

Fotoshoot cadeaubon fotograaf Mayra Fotografie in Amersfoort en omstreken
Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Boek jij een fotoshoot bij Mayra Fotografie dan ga jij automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en privacy verklaring. Bekijk deze hier:

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring