Mayra Fotografie

Welkom op mijn fotografie website!

Ik ben Mayra Pama-Luiten en woon met mijn echtgenoot en 2 tienerdochters in Holkerveen; een klein dorpje tussen Amersfoort, Nijkerk en Hoevelaken.

Ik hou enorm van fotograferen; ‘schoonheid vangen’ noem ik het ook wel. En schoonheid zie ik overal en in ieder mens; steeds weer anders door stemming, emotie, relaties, omgeving, lichtval. Foto’s zijn voor mij tastbare herinneringen die momenten doen herleven. Ik vind het mooi om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn en hoe ze zich voelen. Ik ben steeds op zoek naar een sprankeling, een dromerige blik, een liefdevol gebaar of juist een krachtige, zelfverzekerde blik. Kortom, echtheid. Mijn fotografiestijl is een mix van het vangen van ongedwongen, spontane momenten en iets meer geposeerd en gestyled. Dat laatste vinden sommige mensen ook prettig als ze zich moeilijk een houding weten te geven met een camera in de buurt.

Om mijzelf verder te ontwikkelen en om ook professioneel aan de slag te kunnen gaan, heb ik de Jaaropleiding Fotografie bij Fotoschool Keistad in Amersfoort en de opleiding Natuurlijk Licht Fotografie bij Willie Kers in Apeldoorn gevolgd en afgerond.

Tijdens mijn fotografie opleiding heb ik gekozen voor een eindopdracht: ‘Mensen in hun passie’. Ik vond het mooi én een uitdaging om iets van passie te vangen in een foto. En dit wil ik graag blijven doen! Dus, heb je passie voor een vaardigheid, activiteit, baan, taak, goed doel, persoon, hobby of sport en wil je die graag laten vastleggen, neem contact met mij op!

Je kan bij mij terecht voor o.a. portretfotografie en fotografie van gezin, geliefden, zwangerschap, baby, kinderen. Ik fotografeer buiten in de natuur en op locatie. Daarnaast heb ik sinds 2020 een daglicht fotostudio aan huis.

MayraFotografie Mayra Pama Fotografe

Reviews

“Mayra maakt contact en gaat met je in gesprek zodat je je op je gemak voelt.
Ik ben verrast hoe ze mij heeft weten vast te leggen”

Peter van den Enden n.a.v. zakelijke fotoshoot

“Allereerst hebben wij ontzettend veel plezier gehad met het maken van de fotoshoot. De sfeer was ontspannen! Mayra heeft oog voor detail en laat je je op je gemak voelen. Het resultaat is ontzettend mooi! Een herinnering met veel waarde. Z’n prijs meer dan waard.”

Familie De Boer uit Nijkerk n.a.v. gezins-shoot

“Via facebook zagen wij leuke foto’s en dachten, dat willen wij ook! Contact met Mayra opgenomen en al snel een afspraak op locatie kunnen maken. Heel ongedwongen en spontaan foto’s gemaakt van ons gezin. Wij zijn zeer tevreden met het geweldige resultaat!!”

Familie Koller uit Hoogland n.a.v. gezins-shoot