Jullie loveshoot fotograaf in Amersfoort, Nijkerk en omgeving

Ik ben graag jullie loveshoot fotograaf in Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken en omgeving! Wil jij jullie liefde vast laten leggen? Of misschien zelfs je geliefde verrassen op Valentijnsdag of een jubileum met een koppelshoot? Ik maak met liefde, speelse en romantische foto’s van verliefde koppels. Al wandelend en met kleine aanwijzingen leg ik de unieke band tussen jullie tweeën vast. Een knuffel, kus of een liefdevolle blik; mijn camera zal ze niet missen! Het is niet nodig om steeds naar mijn camera te kijken. Sterker nog; liever heb ik dat jullie oog hebben voor elkaar! Zo kan ik mooie en pure lifestyle foto’s maken. En natuurlijk schiet ik ook een aantal foto’s waarbij jullie in mijn lens kijken.

Heb je een trouwring gekocht? Hoe gaaf is het om van jouw aanzoek straks fotoherinneringen te hebben. Ik kan goed geheimen bewaren en denk graag met je mee ;-)

Koppelfotoshoot in de natuur, een stedelijke of industriële locatie

Je kan kiezen voor een koppelfotoshoot buiten in de natuur, een stedelijke of industriële locatie. Ik geef graag advies over mooie fotoshoot plekjes in de omgeving! Als natuurlijk licht fotograaf let ik bij een buitenshoot ook op het tijdstip van de fotoshoot voor mooi, zacht fotografie licht. Daarom fotografeer ik bij voorkeur in de ochtend of namiddag/avond. Zon is geweldig; maar ik shoot dan niet midden op de dag. Bij bewolkt weer is midden op de dag een loveshoot wel mogelijk. In mijn portfolio kan je voorbeeld foto’s bekijken en wellicht helpt het je bij een keuze maken van jouw voorkeurslocatie. Op mijn informatiepagina via de menubalk, vind je meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.