Jouw kinderportret fotograaf in Amersfoort en omgeving

Ik ben graag jouw kinderportret fotograaf in Amersfoort en omgeving! Ik stel jouw kind op zijn/haar gemak, zodat ik pure, natuurlijke blikken kan vastleggen. Met opdrachtjes, vragen en aanwijzingen, zorg ik dat jouw kind zich minder bewust is van de camera en zoveel mogelijk zichzelf is. De fotoshoot moet ook gewoon leuk zijn! Zeker bij een buitenshoot portretteer ik jouw kind ook tijdens spel. Er hoeft niet bij elke foto in de camera te worden gekeken. Ik maak een mix van lifestyle en profiel kinderportret foto’s, waar jij je favoriete foto’s uit kunt kiezen. Wil je kind graag haar lievelingsknuffel of ander speelgoed meenemen? Welkom!

Uitstraling van het kinderportret

Heb je als ouder een specifieke wens over het portret van je kind? Wordt het voor een speciale gelegenheid gemaakt? Op zoek naar een zachte dromerige blik of juist naar zijn/haar ondeugende snoet? Geef je wensen door; ik hou hier graag al spelenderwijs zoveel mogelijk rekening mee! En natuurlijk probeer ik zelf ook een mix van gezichtsuitdrukkingen te vangen!

Portret in de natuur, stedelijke/ industriële locatie of in de daglicht fotostudio

Je kan kiezen voor kinderportretfotografie buiten in de natuur, een stedelijke of industriële locatie of in mijn daglicht fotostudio. Ik werk als portretfotograaf in Amersfoort en omgeving. Ik geef de voorkeur aan natuurlijk licht bij het maken van portretten. Bij buiten portretten let ik op het tijdstip van de dag voor mooi, zacht licht. Daarom fotografeer ik bij voorkeur in de ochtend of namiddag/avond. Zon is geweldig; maar ik shoot dan niet midden op de dag. Bij bewolkt weer is midden op de dag een portretsessie wel mogelijk. Ook in mijn fotostudio fotografeer ik met natuurlijk licht; alleen in de wintermaanden gebruik ik soms extra daglichtlampen met softbox. In mijn portfolio kan je voorbeeld portretfoto’s bekijken en wellicht helpt het je bij een keuze maken van jouw voorkeurslocatie. Op mijn informatiepagina, via de menubalk, vind je meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.