Jouw newborn/ baby fotograaf in Amersfoort en omgeving

Ik ben graag jouw newborn/ baby fotograaf in Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken en omgeving. De eerste tijd met jullie baby is zo’n unieke periode in je leven. Het is toch gaaf om hier, door het doen van een newborn lifestyle fotoshoot, mooie fotoherinneringen van te hebben!

Een newborn lifestyle shoot bij jou thuis

Ik kom na de geboorte graag bij jullie thuis voor een newborn lifstyle shoot. Jullie mogen gewoon lekker knuffelen met jullie pasgeboren baby. Ondertussen maak ik foto’s van jullie als gezinnetje in woon-, slaap- en/of babykamer en van de baby alleen. Lifestyle wil zeggen dat ik op een natuurlijk manier fotografeer, zonder speciale styling, kleding en poses.

Een babyshoot hoeft echt niet persé snel na de geboorte. In de eerste weken moet je vaak nog erg wennen. Doe het wanneer jullie er aan toe zijn; ergens in de eerste maanden. Bij een shoot in de eerste weken ziet de baby er nog echt pasgeboren uit en zal veel slapen. Een voordeel van een iets oudere baby is dat je kleintje al wat vaker de oogjes open heeft en er al wat meer interactie is vast te leggen.

Op mijn informatiepagina, via de menubalk, vind je meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.

Portfolio

Het aantal voorbeeldfoto’s in dit portfolio is nog niet zo groot. Dit komt o.a. doordat juist deze klanten hun foto’s liever privé houden en dat respecteer ik uiteraard.

Stichting Earlybirds

Onderaan in mijn portfolio met voorbeeld foto’s zie je ook enkele foto’s die ik als vrijwilliger fotograaf voor Stichting Earlybirds heb gemaakt van premature baby’s met hun ouders in het ziekenhuis. Een cadeau als ‘steuntje in de rug’ in deze spannende en zware tijd.