Heide fotoshoot

Zou jij ook graag een fotoshoot ten midden van de bloeiende heide willen doen? Elk jaar van circa half augustus tot half september bloeit de heide roze/paars; een prachtig decor voor een fotoshoot!

Fotoshoots die je bij mij als fotograaf op de bloeiende heide kan boeken zijn o.a. een portret fotoshoot, gezins fotoshoot, loveshoot en zwangerschapsshoot. Zie mijn informatie pagina voor meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.

Fotoshoot bij de heide op de Soesterduinen

Een fotoshoot op de bloeiende heide bij de Soesterduinen te Soest is geliefd door de afwisseling met het lichte zand en het heuvelachtige terrein. Het heide gebied is hier niet heel uitgestrekt, maar zeker niet minder mooi!

Fotoshoot op de heide bij Den Treek

Landgoed Den Treek heeft een heel mooi uitgestrekt heide gebied. Het terrein is licht glooiend en er staan mooie berken bomen. Een prachtige plek voor een fotoshoot! Het natuurgebied Den Treek ligt tussen Amersfoort, Leusden, Woudenberg en Zeist.

Fotoshoot bij vlonderpad ten midden van de heide

Is dit houten vlonderpad ten midden van de bloeiende heide niet prachtig?! Ook de hoge sierlijke grassen hier, geven de foto’s extra sfeer. Ben je benieuwd naar dit mooie plekje? Ik deel mijn mooiste plekjes graag met klanten!

Overige plekken voor een fotoshoot op de heide

In de buurt van Amersfoort zijn meer plekken waar heide groeit en bloeit. Ook bij onderstaande natuurgebieden kan een fotoshoot worden gepland op de heide:

Wil je een afspraak maken? Schrijf een berichtje op mijn contactpagina!