Heide fotoshoot

Zou jij ook graag een fotoshoot ten midden van de bloeiende heide willen doen? Elk jaar van circa half augustus tot half september bloeit de heide roze/paars; een prachtig decor voor een fotoshoot!

Fotoshoots die je bij mij als fotograaf op de bloeiende heide kan boeken zijn o.a. een portret fotoshoot, gezins fotoshoot, loveshoot en zwangerschapsshoot. Zie mijn informatie pagina voor meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.

Fotoshoot bij de heide op de Soesterduinen

Een fotoshoot op de bloeiende heide bij de Soesterduinen te Soest is geliefd door de afwisseling met het lichte zand en het heuvelachtige terrein. Het heide gebied is hier niet heel uitgestrekt, maar zeker niet minder mooi! De paars/roze bloemen geven de foto’s een bijzondere sfeer.

Ook als de roze bloei van de heide begint terug te lopen, is deze nog erg mooi door de zachte, aardse tinten. Dit past ook mooi bij herfsttinten!

Fotoshoot bij vlonderpad ten midden van de heide

Is dit houten vlonderpad ten midden van de bloeiende heide niet prachtig?! Ook de hoge sierlijke grassen hier, geven de foto’s extra sfeer.

Ben je benieuwd naar dit mooie plekje? Ik deel mijn mooiste plekjes graag met klanten!

Klant foto’s worden alleen (herkenbaar) gebruikt als hiervoor toestemming is gegeven.

Overige plekken voor een fotoshoot op de heide

In de buurt van Amersfoort zijn nog veel meer plekken waar heide groeit en bloeit!

Wellicht is één van onderstaande gebieden wel een plek waar jij/jullie graag komen en waar we een fotoshoot kunnen plannen:

Wil je een afspraak maken? Schrijf een berichtje op mijn contactpagina!