Bloesem boomgaard

Fotoshoot in een bloesem boomgaard

Hoe gaaf is dat: een fotoshoot te midden van bloesem fruitbomen! In Hoogland-West, een wijk in de gemeente Amersfoort, ligt een prachtige kleine fruit boomgaard. Tijdens de lente geven deze fruitbomen overvloedig witte/licht roze bloesem. In overleg met de gastvrije eigenaren mag ik hier fotoshoots doen.

Voor wie

In de bloesem boomgaard kunnen verschillende fotoshoots door mij worden ingepland, namelijk:

  • portret fotoshoot
  • koppelshoot/ loveshoot
  • gezinsfotoshoot
  • kinder fotoshoot
  • zwangerschapsfotoshoot

Wanneer

De beste tijd om hier een fotoshoot te doen is van half april tot en met begin mei; dan is de bloesem op z’n mooist. Heb je interesse, neem dan wel ruim van te voren contact op om een afspraak in te plannen! Gezien de ligging en de zon stand, is het het mooiste om de fotoshoot in te plannen aan het einde van de middag of begin van de avond.

Kledingadvies voor de fotoshoot in de bloesem boomgaard

Kies op deze locatie voor kleding in lichte kleuren en/of pastelkleuren, zoals wit, gebroken wit, crème wit, beige, licht roze, licht grijs, licht blauw, licht geel, licht groen. Ga je samen of met meerdere personen op de foto, dan is het ook mooi om de kleding kleur op elkaar af te stemmen.

Kosten

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de duur van de shoot, en het aantal foto’s. Ook de eigenaar van de boomgaard vraagt een bijdrage voor het gebruik van de boomgaard.  Je kan jouw prijs opvragen door contact op te nemen via mijn contactpagina 

De prijsopgave is inclusief:

  • de fotoshoot in de boomgaard door mij
  • selectie, bewerking en presentatie van de foto’s in een besloten online fotogalerij
  • een x aantal digitale fotobestanden naar keuze uit jouw online fotogalerij, in hoge resolutie (voor afdrukken), lage resolutie (voor online gebruik), zonder mijn logo, in kleur en zwart-wit.

Afname van extra foto’s is mogelijk tegen meerprijs. Bij het boeken van de fotoshoot betaal je 50% van de factuur.