Geef een loveshoot cadeau op Valentijnsdag!

Loveshoot cadeau op Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag… heb je er wel eens aan gedacht om een loveshoot cadeau te geven? Veel koppels hebben alleen een paar selfies samen. Jullie ook? Hoe leuk is het om straks een mooie serie foto’s van jullie samen te hebben!

Ik ben graag jullie loveshoot fotograaf in Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken en omgeving! Ik maak met liefde, speelse en romantische foto’s van verliefde koppels. Al wandelend en met kleine aanwijzingen leg ik de unieke band tussen jullie tweeën vast. Een knuffel, kus of een liefdevolle blik; mijn camera zal ze niet missen! Het is niet nodig om steeds naar mijn camera te kijken. Sterker nog; liever heb ik dat jullie oog hebben voor elkaar! Zo kan ik mooie en pure lifestyle foto’s maken. En natuurlijk schiet ik ook een aantal foto’s waarbij jullie in mijn lens kijken.

Loveshoot cadeaubon

Op Valentijnsdag kan jij de loveshoot cadeau geven aan je lief met een mooie en feestelijk verpakte Mayra Fotografie cadeaubon! Deze is te bestellen via de contactpagina.

Locatie van de loveshoot

Je kan kiezen voor een koppelfotoshoot buiten in de natuur, een stedelijke of industriële locatie. Ik geef graag advies over mooie fotoshoot plekjes in de omgeving! Soms hebben stellen zelf ook een speciale plek met fijne herinneringen; extra leuk om dan juist daar heen te gaan voor de fotoreportage. In mijn portfolio kan je voorbeeld foto’s bekijken en wellicht helpt het je ook bij een keuze maken van jouw voorkeurslocatie.

Tijdstip van de loveshoot

Als natuurlijk licht fotograaf let ik bij een buitenshoot ook op het tijdstip van de fotoshoot voor mooi, zacht fotografie licht. Daarom fotografeer ik in de zomer bij voorkeur in de ochtend of namiddag/avond. Zon is geweldig; maar ik fotografeer dan niet midden op de dag. Bij bewolkt weer is midden op de dag een loveshoot wel mogelijk. In de donkere wintermaanden is een fotoshoot midden op de dag juist wel fijn voor voldoende licht.

Meer informatie

Wil jij jullie liefde door mij vast laten leggen? Op mijn informatiepagina via de menubalk, vind je meer informatie over mijn werkwijze en prijzen. En via de contactpagina kan jij mij nog een vraag stellen, een cadeaubon bestellen en/of jullie loveshoot boeken!