Ondernemer beeldbank

Ondernemer beeldbank; wat is dat en waarom is het nodig? Jij bent het gezicht van jouw bedrijf; klanten willen jou zien! En niet eenmalig, maar met enige regelmaat. Een eerste indruk die maak je met je profielfoto. Een vakantiekiekje draagt niet bij aan een professionele uitstraling en doet eerder afbreuk aan je expertise. Laat mij jou en jouw bedrijf fotograferen! Denk hierbij aan: een aantal professionele (zakelijke) portretten, beelden van jouw bezigheden en/of jouw producten en sfeerimpressies. Foto’s kunnen gemaakt worden in mijn daglicht fotostudio, buiten in de natuur, op locatie of een combinatie hiervan. Deze content foto’s vormen samen jouw beeldbank. Jij kan deze foto’s gebruiken voor jouw website, social media en drukwerk. Hiermee kan jij jouw klanten en geïnteresseerden laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat!

Ben je ondernemer en heb je interesse in een eigen beeldbank?

Meer informatie over mijn werkwijze vind je, via de menubalk, op mijn informatiepagina . Bedrijfsfotografie is een breed begrip en bovendien hou ik graag rekening met jouw wensen. Graag hoor ik eerst meer over jou, jouw bedrijf en huisstijl in een persoonlijk of telefonisch gesprek. Ik maak daarna graag voor jou een offerte op maat!

Heb je alleen interesse in een zakelijke portret? Lees dan hier verder: Zakelijke portret fotoshoot

Jij en je passie

Ben je geen ZZP’er, maar heb je wel een passie of bezigheid waarmee je graag gefotografeerd wilt worden? Ook dan ben ik graag jouw fotograaf!

Portfolio met voorbeeldfoto’s

Bekijk hieronder voorbeeldfoto’s. Zakelijke portretten staan ook in mijn portfolio ‘Volwassene portret‘.