Jouw portretfotograaf in Amersfoort en omgeving

Ik ben graag jouw portretfotograaf in Amersfoort en omgeving! Ik het geweldig om jou zo mooi en ontspannen mogelijk te portretteren. Maak je geen zorgen over je houding en blik; ik stel jou op je gemak met vragen, aanwijzingen en kleine opdrachtjes. Achteraf  hoor ik regelmatig terug van klanten: “Wauw, ben ik dat?!” Of: “Jij hebt mij laten zien hoe mooi ik ben”. Hier word ik als portretfotograaf echt blij van!

Uitstraling van jouw portret

Samen bespreken wij wat jij wilt uitstralen op je portretfoto. Dat is namelijk heel divers; van bijvoorbeeld intiem, gevoelig, dromerig, kwetsbaar tot vrolijk, enthousiast, betrouwbaar of zakelijk. Wil je in camera kijken of kies jij liever voor een dromerige blik van de camera weg? En waarvoor wil jij het portret gebruiken? Is het portret een cadeau voor je geliefde? Of heb je een zakelijk portret nodig voor je website, social media, LinkedIn? Dat kunnen hele verschillende soorten portretten worden!

Portret in de natuur, stedelijke/ industriële locatie of in de daglicht fotostudio

Je kan kiezen voor portretfotografie buiten in de natuur, een stedelijke of industriële locatie of in mijn daglicht fotostudio. Ik werk als portretfotograaf in Amersfoort en omgeving. Ik geef de voorkeur aan natuurlijk licht bij het maken van portretten. Bij buiten portretten let ik op het tijdstip van de dag voor mooi, zacht licht. Daarom fotografeer ik bij voorkeur in de ochtend of namiddag/avond. Zon is geweldig; maar ik shoot dan niet midden op de dag. Bij bewolkt weer is midden op de dag een portretsessie wel mogelijk. Ook in mijn fotostudio fotografeer ik met natuurlijk licht; alleen in de wintermaanden gebruik ik soms extra daglichtlampen met softbox. In mijn portfolio kan je voorbeeld portretfoto’s bekijken en wellicht helpt het je bij een keuze maken van jouw voorkeurslocatie. Op mijn informatiepagina, via de menubalk, vind je meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.