Project omschrijving

Jouw zwangerschapsfotograaf in Amersfoort en omgeving

Ik ben graag jouw zwangerschapsfotograaf in Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken en omgeving. Jouw zwangerschap is zo’n unieke periode in je leven. Het is toch gaaf om hier, door het doen van een zwangerschapsfotoshoot, mooie fotoherinneringen van te hebben! Een zwangerschapsshoot kan alleen of samen met je partner. En met of zonder blote buik. Sommige mensen willen graag iets meenemen om te gebruiken bij enkele foto’s, zoals bijvoorbeeld babyschoentjes of een echo-foto. Er is veel mogelijk, dus geef je wensen en ideeën aan mij door! Ook als je met een unieke foto jullie zwangerschap bekend wil maken, denk ik graag met je mee! De beste tijd voor een zwangerschaps fotoshoot is tussen de 30 en 36 weken.

Zwangerschapsfotografie in de natuur, een stedelijke/ industriële locatie of in de daglicht fotostudio

Je kan kiezen voor zwangerschapsfotografie buiten in de natuur, een stedelijke of industriële locatie of in mijn daglicht fotostudio. Ik geef als zwangerschapsfotograaf graag advies over mooie plekjes in de omgeving. Ik geef de voorkeur aan natuurlijk licht bij het maken van de foto’s. Bij buitenfotografie let ik op het tijdstip van de dag voor mooi, zacht licht. Daarom fotografeer ik bij voorkeur in de ochtend of namiddag/avond. Zon is geweldig; maar ik shoot dan niet midden op de dag. Bij bewolkt weer is midden op de dag een zwangerschapsfotoshoot wel mogelijk. Ook in mijn fotostudio fotografeer ik met natuurlijk licht; alleen in de wintermaanden gebruik ik soms extra daglichtlampen met softbox. In mijn portfolio kan je voorbeeld foto’s bekijken en wellicht helpt het je bij een keuze maken van jouw voorkeurslocatie. Op mijn informatiepagina, via de menubalk, vind je meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.

Na de geboorte een newborn lifestyleshoot

Ik kom na de geboorte ook graag bij jullie thuis voor een newborn lifstyle shoot. Jullie mogen gewoon lekker knuffelen met jullie pasgeboren baby. Ondertussen maak ik foto’s van jullie als gezinnetje in woon-, slaap- en/of babykamer en van de baby alleen.

Een babyshoot hoeft echt niet persé snel na de geboorte. In de eerste weken moet je vaak nog erg wennen. Doe het wanneer jullie er aan toe zijn; ergens in de eerste 3 maanden.Bij een shoot in de eerste weken ziet de baby er nog echt pasgeboren uit en zal veel slapen. Een voordeel van een iets oudere baby is dat je kleintje al wat vaker de oogjes open heeft en er al wat meer interactie is vast te leggen.

Lifestyle wil zeggen dat ik op een natuurlijk manier fotografeer, zonder speciale styling, kleding en poses.

Stichting Earlybirds

Onderaan in mijn portfolio zie je ook enkele foto’s die ik als vrijwilliger fotograaf voor Stichting Earlybirds heb gemaakt van premature baby’s met hun ouders in het ziekenhuis.